Trainingscentrum Color Up

Color Up beschikt over een volledig ingericht trainingscentrum. Hier verzorgen we diverse cursussen, zoals voorbewerkingscursussen, kleurencursussen en spuitcursussen.
Deze cursussen kunnen uiteraard worden afgestemd op de vraag van u, als onze klant!
Onze technische medewerkers maken graag een cursus op maat, mede omdat zij beschikken over een zeer uitgebreide praktijkkennis!

Uiteraard is onze aan de trainingsruimte grenzende mengkamer ook een bezoekje waard. Hier kunnen we u tot in detail de kneepjes leren van het mengen van kleuren maar ook het op de juiste manier beoordelen en vergelijken van kleuren. We beschikken in deze ruimte over vele middelen om een bezoek van u tot een waardevolle en leerzame ervarig te maken!

kleurenmengkamer Color Up Rijssen

Door de keus uit onze vele merken is er altijd een prduct wat perfect aansluit bij uw wensen, werkwijze of werkzaamheden!

Color Up vele laksoorten in assortiment

Goed gereedschap is het halve werk.

Bij goede resultaten horen goede gereedschappen. Vandaar dat we naast de perfecte verfspuiten van SATA u uiteraard ook kunnen laten kennismaken met onze eigen MH-Tools gereedschaplijn. Een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de Beta gereedschappen en qua schuurmachines enkele andere professionele lijnen.

Color Up Rijssen SATA verfspuit

Voorbewerking en carrosserie.

Kwalitatief optimaal en tegelijk kostenbewust werken aan de voorbehandeling van de auto's is een noodzaak voor elk autoschadeherstelbedrijf. Door gebruik te maken van bijv. de Uniqum producten kunt u deze twee zaken in de dagelijkse praktijk verenigen!

In de voorbehandelingsruimte van ons trainingcenter laten we u graag zien hoe u met het door ons geleverde materiaal een optimaal resultaat kunt bereiken. En... met minimaal materiaalverlies en materiaalkosten.

Color Up Rijssen training carrosserie en voorbehandeling

Verzorgd en geordend materiaal is een goed begin om elke klus succesvol te klaren!

Color Up Rijssen trainingsruimte equipment   

De spuitcabine.

Na een perfecte voorbehandeling is het werk in de spuitcabine natuurlijk de "finishing touch" voor elke auto die u in uw bedrijf onder handen neemt. Ook hier kunnen we in het Color Up Trainingscentrum in Rijssen een belangrijke bijdrage leveren aan uw succes. Vele tips en truuks kunnen uw spuitwerk wellicht op een nóg hoger niveau brengen. Het gevolg: meer tevreden klanten en... mond tot mond reclame.

Spuitcabine trainingscentrum Color Up Rijssen

Meer info over trainingen?

Meer weten over ons trainingscentrum of de mogelijkheden voor uw bedrijf bij Color Up?

Neem gerust contact met onze specialisten op!