Loader
Loader
Inloggen | Nieuwe klant

Over Color Up B.V.

Color up B.V. is dealer van diverse professionele autolakken, zoals Nexa Autocolor , Max Meyer, PPG. In 2007 is dit assortiment nog verder uitgebreid met de merken Lesonal en Sherwin Williams.

lesonlal grossier color up rijssenHierdoor beperkt Color Up B.V. zich niet tot één product, maar kunt U als klant kiezen welk merk het beste bij uw bedrijf past.

In ons volledig ingerichte trainingscentrum verzorgen we diverse cursussen, zoals voorbewerkingscursussen, kleurencursussen en spuitcursussen.
Deze cursussen worden afgestemd op de vraag van u, als onze klant!
Onze technische medewerkers maken graag een cursus op maat omdat zij beschikken over een zeer uitgebreide kennis!

training spuitcabine color up rijssen

Ook erg sterk in Non Paint.
Ook onze Non Paint producten bieden u zéér veel mogelijkheden.
Van maskeerpapier tot afdekfolie, van schuurpapier tot de bijbehorende machines,
eigenlijk alle Non paint producten voor de auto- en industrielakkenbranche kunnen door Color Up geleverd worden. En… vrijwel altijd uit voorraad!

uniQum.
Om zich nog beter te kunnen onderscheiden is Color Up samen met een zestal collega-lakgrossiers een samenwerkingsverband aangegaan onder het private label LINK uniQum. De Non Paint producten van uniQum zijn van hoogwaardige kwaliteit, met de nadruk op duurzaamheid, verwerking, uniqum color up rijsseninnovatie en natuurlijk een zeer scherpe prijs.

Machines en gereedschap.
Ook op gebied van gereedschap en machines bent u bij ons als totaal-partner aan het juiste adres.

MH Tools
Onze eigen gereedschaplijn MH tools biedt u een goede en degelijk kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze gereedschappen sluiten niet alleen zeer goed aan bij uw werkwijze maar bieden u, door de aantrekkelijk lage investering, ook de mogelijkheid op meer werkplekken over dezelfde machines te beschikken, wat de productiviteit uiteraard ten goede komt! LINK MH-Tools


Beta tools color up rijssenBeta.
Naast MH Tools leveren wij ook het top-gereedschap van het merk Beta. Voor degenen onder u die de auto- of motorsport volgen zal de naam Beta geen onbekende zijn! Professionele raceteams zoals Ferrari en diverse KTM fabrieksteams sleutelen al jaren met deze geweldige gereedschappen. Onze afdeling verkoop vertelt u graag meer over MH-Tools en Beta, vraag er gerust eens naar!Onze expertise.
In onze kleurenmengkamer kunnen we elke kleur maken volgens recept, maar ook een kleur naar staal, zoals een benzineklepje, is voor ons geen enkel probleem.
color up rijssen kleuren mengkamer

Uiteraard geven wij u ook graag kleuradviezen waar u in de dagelijkse praktijk ook iets mee kunt!

Zoals eerder genoemd is ons trainingscentrum ons paradepaardje, en hiermee bieden wij ook voor uw bedrijf véél toegevoegde waarde.

Ook binnen úw bedrijf is het van groot belang dat uw medewerkers steeds op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Ze moeten goed getraind worden hoe ze de producten op de allerbeste manier kunnen verwerken om tot het beste resultaat, en dus tevreden klanten te komen.

Hierdoor helpt Color Up u het rendement binnen uw bedrijf te verhogen!

Bezorgdienst
Wij onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit maar ook in snelheid. Bestellingen die ’s morgens worden besteld worden ’s middags nog afgeleverd!
Dit is mogelijk omdat wij met eigen transport werken. Uiteraard heeft dit ook meer voordelen; uw kent onze bezorgers persoonlijk en zij hebben ook verstand van uw branche en weten waar u het over heeft als u voor een volgende keer wensen heeft of meer informatie wilt over een bepaald product uit ons programma!

Tot slot!


Eigenlijk doen wij bij Color Up alles anders dan men gewend is!

We onderscheiden ons in snelheid, de prijs/kwaliteitverhouding en wat ook heel belangrijk is; wij gaan door waar anderen stoppen!