Producten

PPG D8175 Blanke Lak set + DeVilbiss DV1

PPG D8175 Blanke Lak set + DeVilbiss DV1  
Artikel-nr. : ACTIE PPG - 1 DV1
Prijs : € 1000,00

aantal:

Toevoegen aan uw favorieten


Details

Actie: 1 x set PPG D8175 Blanke Lak (11 liter) + 1 x DeVilbiss DV1-C-000-12-B+

Informatie:
Voor PPG is duurzaamheid, naast het bieden van de beste laksystemen en het verhogen van het rendement van het schadeherstelbedrijf, één van de kerndoelen. PPG legt zich er daarom voortdurend op toe te voldoen aan de eisen van de OEM en schadeherstelbedrijven. Dit maakt PPG toonaangevend op het gebied van lakken die een perfecte overeenkomst met de OEM aflakken en gebruiksgemak bieden.
Bij het ontwikkelen van deze nieuwe blanke lak is gebruik gemaakt van de meest geavanceerde technologie. Het resultaat is de snelste blanke lak in de markt waarmee aanzienlijk veel energie bespaard wordt, zonder dat dit de kwaliteit negatief beïnvloedt.
De glasheldere blanke lak kan over ENVIROBASE® High Performance en DELTRON® GRS basecoats gespoten worden.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit

D8175 is gegarandeerd in 5 minuten op 60°C hard droog. Dit is zelfs sneller dan bij een UV-blanke lak, terwijl er niet geïnvesteerd hoeft te worden in dure apparatuur.
Met een droogtijd van 20 minuten op 40°C kan zelfs nog meer bespaard worden op energiekosten. Daar komt bij dat deze blanke lak in 90 – 120 minuten droogt aan de lucht. Dit is vergelijkbaar met Polyaspartic blanke lakken, maar dan zonder problemen met activeren en de verschillen in droogtijden die veroorzaakt worden door luchtvochtigheid met een geringe kwaliteit als resultaat.
Voor een optimaal resultaat bij elke temperatuur zijn een speciale verharder en twee verdunners ontwikkeld.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit

D8175 is geschikt voor ieder type schadeherstel. U heeft dus maar 1 blanke lak nodig voor alle reparaties. De glasheldere blanke lak biedt een ongelooflijk spiegelgladde harde aflak.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit

De snelheid van de D8175 gaat niet ten koste van het gebruiksgemak. Met de uitstekende vloeiing en gemakkelijke applicatie kan de spuiter volledig op dit product vertrouwen. De hardheid na het drogen (zelfs al na 5 minuten!) maakt polijsten eenvoudig.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit
Met de introductie van deze blanke lak hoeft het schadeherstelbedrijf niet meer te kiezen tussen duurzaamheid & snelheid of kwaliteit & resultaat. De Rapid Performance Clearcoat biedt het allemaal!

Het is de snelste blanke lak zonder compromissen

DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Verfspuit

DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Verfspuit is het nieuwste en meeste geavanceerde spuitpistool van DeVilbiss. Het DeVilbiss DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Verfspuitpistool is ontwikkeld voor het meest professionele spuitresultaat met alle soorten lakken. Dankzij de hoogste kwaliteit materialen en unieke nieuwe features, produceert de DeVilbiss DV1 een uitgebalanceerd en gelijkmatig spuitpatroon voor de beste kleurjuistheid, naaldoze spuitovergangen en optimale verdeling van metallics en flakes. Kortom, de DeVilbiss DV1 is de beste verfspuit voor de professionele en meest veeleisende spuiter!

Wat is er nieuw aan het DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Spuitpistool?

De DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ verfspuit is een volledig nieuw pistool. De DeVilbiss DV1 is dan ook een spuitpistool die naast de bekende en veelverkochte DeVilbiss GTi PRO en PRO LITE loopt. Het nieuwe DeVilbiss pistool is op vele vlakken enorm vernieuwd en verbetert. Denk hierbij aan een volledig vernieuwd design, een nieuw ontwerp van de luchtkap, luchtklep en de nieuwe nozzle-technologie. Lees hieronder er meer over!

Volledig nieuwe vormgeving

Het pistoolhuis van de DeVilbiss DV1 is volledig vernieuwd en onderscheidt zich ten opzichte van de andere DeVilbiss spuitpistolen. Het gevoel en de pasvorm van het pistool is legendarisch! Het DeVilbiss DV1 Verfspuitpistool is gemaakt van lichtgewicht materialen voor maximaal comfort samen met minimale vermoeidheid tijdens het spuiten. Ieder onderdeel in de verfspuit is ontworpen met uiterste precisie.

Vernieuwde nozzle technologie

Het ontwerp en de technologie van de nozzle is volledig vernieuwd met de unieke Laminar Flow Architecture TM. De nieuwe sproeiers van de DeVilbiss DV1 zijn speciaal ontworpen om de snelheid van het spuiten van lakken te verhogen, met tegelijkertijd een stabielere en consistente stroomsnelheid van de verf. Dit is met name interessant bij de nieuwste lakken met een zeer lage viscositeit.

Nieuwe luchtkappen

De luchtkappen van de DeVilbiss DV1 zijn gemaakt van massief messing en ontwikkeld met de hoogste precisie. De luchtkappen bevatten nauwkeurige boringen en het geavanceerde Air Management Kinetics hebben de verstuivingsprestaties naar een nieuw niveau getild, terwijl het geluidsniveau aanzienlijk verminderd is. Tevens is de luchtkap uitgerust met een snelwerkende schroefdraad die ervoor zorgt dat je de kap snel kan vervangen of verwijderen.

Vernieuwde luchtregelaar onderop de spuit

De DeVilbiss DV1 is het enige verfspuitpistool waarbij de luchtaansluiting geintegreerd zit in de luchtregelaar. Onderop de verfspuit wordt de perlsuchtslang gekoppeld. Direct boven de luchtaansluiting zit de luchtregelaar waarmee nauwkeurig de persluchtdruk op de verfspuit geregeld kan worden.

Zwarte bovenbeker 600ml

Standaard wordt de DeVilbiss DV1 geleverd met een zwarte 600ml bovenbeker. De zwarte bovenbeker past perfect bij de nieuwe uitstraling van de verfspuit. Dankzij de zwarte kleur van de bovenbeker kan het spuitpistool gebruikt worden voor het spuiten van zowel watergedragen, als solventhoudende en UV lakken.