Producten
/

Sata RPS mengbeker 0,9ltr, 125mu (40st)

Sata RPS mengbeker 0,9ltr, 125mu (40st)  
Artikel-nr. : SA-1011973
Prijs : € 100,10

aantal:

Toevoegen aan uw favorieten


Details

SATA RPS (Rapid Preparation System) is het ideale bekersysteem voor werkplaatsen die streven naar een perfecte afwerking en een hoog rendement. Het maakt het werk van de spuiter veel gemakkelijker, verhoogt de productiviteit aanzienlijk en vermindert het verbruik van schoonmaakmiddelen en oplosmiddelen drastisch.

SATA RPS - OVERTUIGENDE VOORDELEN:
? Gebruiksvriendelijk – slechts 3 onderdelen
? Kan rechtstreeks op alle SATA spuitpistolen worden bevestigd – geen adapters vereist
? Perfecte afwerking zonder moeite – gelijkmatige materiaalstroom
? Reiniging is haast overbodig: snelle verandering van kleur
? In de stevige beker kunnen verfresten veilig worden bewaard
? Vermindert reinigingswerk en spaart oplosmiddelen uit
? Verkrijgbaar in de 3 bekermaten: 0,3 l, 0,6 l en 0,9 l

Raadpleeg uw verffabrikant voor de keuze van de juiste zeefmaten.

Verf mengen
De verf wordt gemengd in de beker, die later bij het spuiten wordt gebruikt. Tijdrovende voorbereiding zoals het zeven van de verf en extra mengbekers zijn niet meer nodig. De werkplaats blijft schoon; het contact met de verf wordt tot een minimum beperkt.

Spuiten en bijvullen
Het lage gewicht – een beker van 0,6 l met deksel weegt bijvoorbeeld slechts 50 g – en een laag zwaartepunt maken het werk veilig en niet vermoeiend. Van kleur veranderen gaat snel en gemakkelijk: alleen de korte verfleiding van het spuitpistool moet worden gespoeld. Naar behoefte kan de SATA RPS beker ook eenvoudig en schoon worden bijgevuld.

Verf bewaren
Tijdens de opslag zorgen de stevige beker en het luchtdichte deksel ervoor dat de verf niet uitdroogt. De stevigheid van de beker maakt het gebruik ook gemakkelijker.

Eenvoudig weg te gooien na gebruik
Het bekersysteem moet niet worden schoongemaakt. Dat verkort de niet-productieve werktijd en beperkt het verbruik van schoonmaakmiddelen en oplosmiddelen, waardoor dan weer geld wordt bespaard en het milieu wordt ontzien. Er is geen speciaal afvalsysteem vereist.