Producten

Mirka Iridium 150mm P500 (100vel)

Mirka Iridium 150mm P500 (100vel)  
Artikel-nr. : 2976310
Prijs : € 74,90
€ 56,18

aantal:

Toevoegen aan uw favorieten


Details

Mirka Iridium Schuurschijven zijn 150mm ronde schijven schuurpapier met een uniek 121 gatenpatroon. De Mirka Iridium 150mm schuurschijven, zijn bestrooit met een mix van keramische en aluminium oxide schuurkorrels. Hierdoor schuur je aanzienlijk sneller en efficiënter dan met ander schuurpapier! Ideaal voor het wegschuren van lak, verf en het schuren van plamuur!

Schuur langer en efficiënter
De unieke Mirka Iridium Schuurschijven zijn voorzien van een exclusieve coating waardoor schuurstof wordt afgestoten. Hierdoor lopen de schijven schuurpapier niet vol en slijt de schuurschijf niet snel. Dankzij de anti-volloopcoating schuur je langer met een schuurschijf.

Cutting Edge technologie

De Iridium schijven schuurpapier van Mirka zijn ontwikkeld met de zogenaamde Cutting Edge technologie. Dit houdt in dat de schuurkorrel tijdens het schuren minder snel breekt. Hierdoor schuur je aanzienlijk sneller en krachtiger in minder stappen. Dit alles voor een perfect en strak eindresultaat!

Unieke Multihole Schuurschijven

Mirka Iridium 150mm schuurschijven bevatten een uniek Multihole gatenpatroon van 121 gaten. Dankzij het Multihole gatenpatroon wordt het stof tijdens het schuren volledig afgezogen. Hierdoor werk je schoner en gezonder!

Schuurschijven voor 150mm schuurmachine

De Mirka Iridium Schuurschijven hebben een diameter van 150mm en beschikken over een Velcro Klittenband hechting. Hierdoor passen deze schijven schuurpapier op iedere schuurmachine met een 150mm Velcro Klittenband steunpad. Wij adviseren ten alle tijden een Beschermpad te gebruiken om de levensduur van de steunschijf van je schuurmachine te verlengen.