Loader
Loader
Inloggen | Nieuwe klant

UniQum Kleefcoating 25 liter

UniQum Kleefcoating 25 liter
Artikelnummer UQ250050
EAN code 8714247053287
Bestelgrootte 1
Merk Uniqum
   
Beschrijving:
UniQum Kleefcoating voor spuitcabinewanden is gebruiksklaar om aan te brengen met een spuitpistool (1.8, 2.0mm), kwast en/of verfroller en speciaal ontwikkeld ter bescherming van de spuitwerkzaamheden in de spuitcabine. Het houdt vuil, stof en spuitnevel vast. Vanwege de transparantheid, is er geen vermindering van licht of negatief effect op het beoordelen van de kleur. Eenvoudig te verwijderen met warm water of hogedrukreiniger, volledig biologisch afbreekbaar en absoluut siliconenvrij.

Leverbaar in verpakking: 25 liter.

Een schone spuitcabine is noodzakelijk om een goed spuitresultaat te bereiken. Om de spuitcabines te beschermen tegen overspray en vervuiling voegt Colad de vernieuwde formule van Antidust toe aan haar assortiment. Door de vernieuwde samenstelling wordt vuil, stof en spuitnevel nog beter vast gehouden en hierdoor blijft de spuitcabine langer in optimale conditie. Bespaar kostbare tijd aan schoonwerkzaamheden. UniQum Kleefcoating is eenvoudig aan te brengen met spuit, kwast en/of roller en na langere tijd makkelijk te verwijderen met water of hogedrukspuit.

Door de verbeterde versie wordt vuil, stof en spuitnevel beter vast gehouden en is het tevens efficiënter in gebruik. Geschikt voor ca. 12 m² per liter bij gemiddeld verbruik.

€ 90,52
   
 Gratis deskundig advies op maat
 Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 Alleen kwaliteitsproducten