Loader
Loader
Inloggen | Nieuwe klant

PPG

PPG Industries is een belangrijke leverancier voor de automobielindustrie.
Relaties met automobielfabrikanten wereldwijd stellen PPG Industries in staat de nieuwste technieken en kleurstandaarden in een vroeg stadium voor de Refinish markt te ontwikkelen

Wist u dit?
Maar liefst 2 van de 3 auto’s die waar ook ter wereld worden geproduceerd, zijn uitgerust met PPG coatings!

PPG Industries produceert niet alleen lakken, maar ook sinds 1883 een breed scala aan Coatings, Glasvezels, Glas en Chemicaliën.
Door haar bijna 125-jarige historie wordt PPG Industries wereldwijd erkend als een echte pionier op technologisch gebied.

Deze productlijn heeft werkelijk een fenomenale dekkracht! Dit betekent dat u minder lagen nodig hebt, wat u natuurlijk veel tijd en geld bespaart.

Dit loodvrije, compacte laksysteem kent een uitstekende duurzaamheid van de glans. U hoeft hierdoor minder te poetsen om een hoogwaardige lakstand te verkrijgen.
De kleurkwaliteit van de mengkleuren is nog verder verbeterd en deze zijn volledig in lijn met huidige en toekomstige OEM trends.

De Deltron Progress UHS DG lijn integreert naadloos met de Envirobase High Performance producten van Color Up, ons vooraanstaande watergedragen basislaksysteem.
Toon 24 | 48 | 96 per pagina
Filters
Merk

10 pagina's -   1 2 3 4 5 6 7

10 pagina's -   1 2 3 4 5 6 7