Loader
Loader
Inloggen | Nieuwe klant

IRT-4 Prepcure mobiele infrarood

IRT-4 Prepcure mobiele infrarood
Artikelnummer IRT-4 PREPCURE
Bestelgrootte 1
   
Beschrijving:
IRT 4 PrepCure infrarood droogstraler korte golf met een enkele cassette is verrijdbaar en heeft een vermogen van 3000 Watt. Deze IRT infrarood droogstraler beschikt tevens over een cassette die gedraaid en geroteerd worden! Een veelzijdige infrarood straler voor het zowel drogen van vertical oppervlakken als horziontale delen.

De statief droogstraler IRT4 PrepCure is timer gestuurd en kan op elke schade ingezet worden. De nieuwe cassettebeugel maakt het echter mogelijk om deze zo te kantelen, dat een groter oppervlak in de hoogte of in de breedte bereikt kan worden. Met z’n beperkte afmetingen neemt hij weinig plaats in, maar z’n prestaties zijn even sterk als die van z’n grotere broers.

De IRT 4 mobiele infrarood droogstraler is een middelgrote en verijdbare droogstraler met 1 cassette van 3000 Watt. Deze droogstraler is speciaal ontwikkeld voor het zowel drogen van verticale oppervlakken (flanken, deuren, bumpers etc.) als horizontale delen (motorkappen, kofferkleppen, daken).

Een groot droogoppervlak op een uiterst stabiel rolstatief. Het toestel is voorzien van een gasveerdemper en uitgerust met 2 handmatig instelbare tijdklokken: halve kracht en volle kracht. Tevens is deze doogstraler met 1 hand te bedienen.

De aflevering, montage en installatie worden, in overleg, verzorgd door de officiele Nederlandse importeur; CAP.

€ 2.925,37
   
 Gratis deskundig advies op maat
 Voor 16:00 besteld, morgen in huis
 Alleen kwaliteitsproducten