Producten

Silco 9600 Rapid Clear + DeVilbiss DV1

Silco 9600 Rapid Clear + DeVilbiss DV1  
Artikel-nr. : ACTIE SILCO - 1 DV1
Prijs : € 835,00

aantal:

Toevoegen aan uw favorieten


Details

Actie: 1 x Silco 9600 Rapid Air Clear Coat (10 liter) + 1 x DeVilbiss DV1-C-000-12-B+

Silco UHS Rapid Air Clear Coat - 1 liter

- Luchtdrogende blanke lak met een perfecte glans. Geen harder in basislak nodig. Snelle en eenvoudige ververwerking

- Sneldrogend zonder toevoeging van energie (IR, drogen in spuitcabine)
- Laag verbruik
- Luchtdrogend (20°C): 50-60 min
- Geforceerde droging (60°C): 3-5 min
- Lange potlife (60 min)
- indien nodig kan na afkoelen gepoetst worden,
- Hoge UV bescherming
- compliant with VOC 420 requirements (<420 g/L)
- harder 9650 (vol. 1:1), no thinner

DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Verfspuit

DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Verfspuit is het nieuwste en meeste geavanceerde spuitpistool van DeVilbiss. Het DeVilbiss DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Verfspuitpistool is ontwikkeld voor het meest professionele spuitresultaat met alle soorten lakken. Dankzij de hoogste kwaliteit materialen en unieke nieuwe features, produceert de DeVilbiss DV1 een uitgebalanceerd en gelijkmatig spuitpatroon voor de beste kleurjuistheid, naaldoze spuitovergangen en optimale verdeling van metallics en flakes. Kortom, de DeVilbiss DV1 is de beste verfspuit voor de professionele en meest veeleisende spuiter!

Wat is er nieuw aan het DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ Spuitpistool?

De DeVilbiss DV1-C-000-12-B+ verfspuit is een volledig nieuw pistool. De DeVilbiss DV1 is dan ook een spuitpistool die naast de bekende en veelverkochte DeVilbiss GTi PRO en PRO LITE loopt. Het nieuwe DeVilbiss pistool is op vele vlakken enorm vernieuwd en verbetert. Denk hierbij aan een volledig vernieuwd design, een nieuw ontwerp van de luchtkap, luchtklep en de nieuwe nozzle-technologie. Lees hieronder er meer over!

Volledig nieuwe vormgeving

Het pistoolhuis van de DeVilbiss DV1 is volledig vernieuwd en onderscheidt zich ten opzichte van de andere DeVilbiss spuitpistolen. Het gevoel en de pasvorm van het pistool is legendarisch! Het DeVilbiss DV1 Verfspuitpistool is gemaakt van lichtgewicht materialen voor maximaal comfort samen met minimale vermoeidheid tijdens het spuiten. Ieder onderdeel in de verfspuit is ontworpen met uiterste precisie.

Vernieuwde nozzle technologie

Het ontwerp en de technologie van de nozzle is volledig vernieuwd met de unieke Laminar Flow Architecture TM. De nieuwe sproeiers van de DeVilbiss DV1 zijn speciaal ontworpen om de snelheid van het spuiten van lakken te verhogen, met tegelijkertijd een stabielere en consistente stroomsnelheid van de verf. Dit is met name interessant bij de nieuwste lakken met een zeer lage viscositeit.

Nieuwe luchtkappen

De luchtkappen van de DeVilbiss DV1 zijn gemaakt van massief messing en ontwikkeld met de hoogste precisie. De luchtkappen bevatten nauwkeurige boringen en het geavanceerde Air Management Kinetics hebben de verstuivingsprestaties naar een nieuw niveau getild, terwijl het geluidsniveau aanzienlijk verminderd is. Tevens is de luchtkap uitgerust met een snelwerkende schroefdraad die ervoor zorgt dat je de kap snel kan vervangen of verwijderen.

Vernieuwde luchtregelaar onderop de spuit

De DeVilbiss DV1 is het enige verfspuitpistool waarbij de luchtaansluiting geintegreerd zit in de luchtregelaar. Onderop de verfspuit wordt de perlsuchtslang gekoppeld. Direct boven de luchtaansluiting zit de luchtregelaar waarmee nauwkeurig de persluchtdruk op de verfspuit geregeld kan worden.

Zwarte bovenbeker 600ml

Standaard wordt de DeVilbiss DV1 geleverd met een zwarte 600ml bovenbeker. De zwarte bovenbeker past perfect bij de nieuwe uitstraling van de verfspuit. Dankzij de zwarte kleur van de bovenbeker kan het spuitpistool gebruikt worden voor het spuiten van zowel watergedragen, als solventhoudende en UV lakken.