Producten

PPG D8175 blanke lak + Colad Nitril

PPG D8175 blanke lak + Colad Nitril  
Artikel-nr. : ACTIE OKTOBER 2018
Prijs : € 380,00

aantal:

Toevoegen aan uw favorieten


Details

PPG D8175 Rapid Performamce Clearcoat - 11 liter spuitklaar.

Absoluut de snelst drogende lak in de markt en de beste kwaliteit. D8175 is gegarandeerd in 5 minuten op 60°C hard droog. Dit is zelfs sneller dan bij een UV-blanke lak, terwijl er niet geïnvesteerd hoeft te worden in dure apparatuur.
Deze blanke lak is zeer flexibel in te zetten, ook 20 minuten op 40°C is mogelijk, zelf kan deze blanke lak ingezet worden als luchtdrogende variant, in 90 minuten bij 20°C, droogt de ze lak aan de lucht.
De snelheid van de D8175 gaat niet ten koste van het gebruiksgemak. Met de uitstekende vloeiing en gemakkelijke applicatie kan de spuiter volledig op dit product vertrouwen. De hardheid na het drogen (zelfs al na 5 minuten!) maakt polijsten eenvoudig.

+

Disposable Nitril Handschoenen Zwart 400 stuks + muurdispenser

Niet elke handschoen is geschikt voor het spuitproces. Tijdens het spuiten is bescherming van de gebruiker van het grootste belang. Handschoenen moeten niet alleen de gebruiker beschermen tegen spatten van chemicaliën, maar ook de verf zodat die niet vervuild raakt. Lak is naast arbeidskrachten de duurste kostenpost voor een lakverwerkingsbedrijf. Nitril handschoenen voorkomen dat haar, huidvezels en huidvet met de lak in contact komen. Colad handschoenen zijn zo ontwikkeld dat ze de ideale omstandigheden creëren om met lak te werken.

• Dikte 6 mil. (0.15 mm)
• Lange mouw (lengte 285 mm)
• Geruwde vingertoppen voor betere grip
• Uitermate geschikt voor het werken met lak en oplosmiddelen